Afdrukken

Zipscreens

Een zipscreen heeft, ten opzichte van de traditionele screen, als voordeel dat het volledig wordt vastgehouden in de geleiders. Hierdoor is het screen windvast en meteen in gesloten stand insectenwerend.

U heeft de keuze uit een aantal standaard kleuren aluminium en een 30-tal kleuren screendoek. Zipscreens kunnen afhankelijk van type, soort en fabrikant gemaakt worden tot wel 700cm breed. Ook behoort het koppelen van screens tot de mogelijkheden.

Zipscreens worden doorgaans uitsluitend uitgevoerd met een elektrische bediening. Er zijn maar een paar leveranciers die een handmatig bediende zipscreen kunnen maken.

 


Zipscreen 75, 85, 95, 100, 105 en 120

Dit zipscreen is er in diverse kastafmetingen met schuine 45graden kant. Sommige leveranciers leveren ook ook kasten in een afgeronde of geprofileerde vorm. De geleiders zijn iets groter dan die van een standaard screen en hebben een extra kunststof profiel voor de rits die aan het doek is vastgezet vast. De bakafmeting hangt af van de totale afmeting van het screen. Grotere breedtes vereisen automatisch een grotere buis.

Van der Gun Zonwering levert zipscreens van diverse merken zoals Mysun, Suncircle, Rainbowsol en Stobag. De keuze tussen de verschillende zipscreens wordt veelal bepaald door de mogelijkheden en beperkingen van een produkt, zowel in vorm, kleur als afmeting. Momenteel zijn we bezig een eigen zipscreen te ontwikkelen dat perfect aansluit bij onze eigen productielijn in standaard screens.

  • Zipscreens zijn er in diverse vormen en maten. Het is dus altijd mogelijk om een screen te vinden dat qua vorm en kleur perfect aansluit bij uw wens of woning.
  • Zipscreens zijn in sommige gevallen (de grootste kastmaten) uit te voeren met een maximale breedte van 500cm en een maximale hoogte van 500cm.
  • Zipscreens zijn veelzijdig inzetbaar, ze worden naast de normale plaatsen ook gebruikt als afsluiting van overkappingen en open ruimten en als windblocker. Er zijn tegenwoordig zelfs typen die vlak (horizontaal) toegepast kunnen worden.

Qua bediening kunt u kiezen uit het volledige assortiment van motoren, zoals de standaard motor met schakelaar of een motor met afstandsbedieningen al of niet met smartphone's.


Lumenguard LX55 Zipscreen

Dit zipscreen is een klasse apart! Het is een Zipscreen die enorm breed gemaakt kan worden (tot 700cm). Het geheim is een buis die over de breedte van het screen volledig wordt ondersteund door een vernuftig glijlager-systeem en het gebruik van teflon opleggingen. Dit buitengewone screen wordt vervaardigd door de firma Suncircle, waar Van der Gun Zonwering dealer van is. De LX55 is uitsluitend elektrisch te leveren met de bekende motoropties als afstandsbedieningen en smartphonebediening.

  • De lumenguard LX55 is standaard zonder meerprijs in alle RAL-kleuren te leveren

Laat de onderstaande foto's u overtuigen: