Afdrukken

Serrezonwering

Zoals het woord al aangeeft, levert Van der Gun Zonwering zonweringen speciaal geschikt voor serre's. We leveren vele verschillende soorten, omdat er veel typen serre bestaan. Serredaken met schuine flanken, schildpaddaken of met trapeziumgevels; er is altijd wel een serrezonwering die past.

Voor lichtstraten en daklichten zijn er ook oplossingen. Sommige lichtstraten zijn zelfs met zipscreens van zonwering te voorzien.

Van der Gun Zonwering is dealer van verschillende merken serrezonweringen, onder andere: Rainbowsol, Mysun, SunCircle, Dessol, Weinor en Stobag.

Serrezonweringen zijn standaard elektrisch bediend en kunnen zowel met een schakelaar als met afstandsbedieningen worden uitgevoerd. De nieuwste aansturing middels smartphones is ook mogelijk.


Serrano (Lambada) & Serrano Grande (Lambada Grande)

Van der Gun Zonwering BV Vianen - Serrano

De robuuste onderlat herbergt een ingenieus, maar eenvoudig, spansysteem, waardoor het doek optimaal gespannen blijft. Een speciaal ontworpen loopwagen op wieltjes garandeert bovendien een goed functioneren van de verandazonwering en het soepel lopen van de onderlat in de geleiders. De Serrano is koppelbaar zodat de breedte vrijwel onbeperkt is. Met behulp van de verstelbare hoekverbindingen is het zelfs mogelijk om de Serrano verticaal te laten lopen!

*NIEUW in 2014*

Nu ook leverbaar in de populaire kleuren Antraciet en Stargrey, beide in de structuurlak uitvoering! Perfect passend bij de terrasoverkapping Fiesta!!

 

De Serrano is ongekoppeld maximaal 450cm breed bij 500cm uitval.
De Serrano Grande is ongekoppeld maximaal 600cm breed bij 600cm uitval.

Bij uitvallen groter dan 300cm zorgen extra doekrollen voor een goede ondersteuning van het doek, afhankelijk van de uitvallengte kunnen dit er zelfs meerdere zijn.

De standaardkleur van de Serrano is roomwit (ral 9001) maar tegen een geringe meerprijs is hij leverbaar in elke gewenste ralkleur. Qua doek heeft u de keuze uit de collecties van Dickson, Swela, Tibelly en Citel.


AIROMATIC PS4000 en PS4500

Beide AIROMATIC-modellen passen als buitenzonwering perfect op veranda's, glazen daken en dakramen. Deze zonweringsystemen zijn, dankzij hun compacte constructie, vooral geschikt voor kleine en middelgrote oppervlakken. De elegante cassette is vrijdragend en, zoals alle andere profielen en gegoten delen, uit hoogwaardig aluminium. De cassette wordt in ingeschoven toestand door het eindprofiel afgesloten, om het doek tegen weersomstandigheden te beschermen. Het zijdelings geïntegreerde, gepatenteerde gasdrukmechanisme zorgt permanent voor een optimaal gespannen doek. Diverse bevestigingshouders maken een flexibele en eenvoudige montage mogelijk.

De PS4000 is maximaal 300/400cm breed bij 350/400cm uitval
De PS4500 is maximaal 450/550cm breed bij 500/600cm uitval

In de meeste gevallen zijn er door het gebruik van de gasveren geen extra doekrollen nodig.

 

TARGA PS6000 en TARGA-PLUS PS6100

De TARGA-modellen zijn geschikt voor grote en complexe glazen daken en subconstructies. Als externe bescherming tegen de zon en de hitte, zorgen ze voor een aangenaam binnenklimaat en voor een verzorgde look. Door de naar binnen verschuifbare geleidingsrails kunnen ook speciale verandaconstructies (bv. schuine constructies) probleemloos overschaduwd worden. Een echte schaduwvoorsprong, bereikt u met het TARGA-PLUS-model. De gepatenteerde «Plus-techniek» met telescopische geleidingsrails zorgt ervoor, dat het doekoppervlak tot max. 140 cm over het verandadak heen kan worden geleid. Het geïntegreerde gasdrukmechanisme in de geleidingsrails garandeert ook bij een geringe dakhelling, een optimale doekspanning. De standaard ingebouwde elektrische aandrijving biedt een optimaal bedieningscomfort. Het kan worden uitgebreid met diverse besturingsvarianten.

WGM Sottezza

De meeste serrezonweringen lopen over het dak heen, zo niet de Sottezza van Weinor. Dit unieke scherm loopt onder het glasoppervlak langs. Dit zonnescherm biedt op warme dagen bescherming tegen de zon. Omdat de WGM Sottezza onder het glasoppervlak van het dak in en uitloopt, is het scherm tegen regen en vuil goed beschermd. Als WGM Sottezza Lux beschikt dit zonnescherm over geïntegreerde halogeen lampen, die voor een sfeervolle verlichting zorgen. Vanzelfsprekend kan de WGM Sottezza ook met serre-zonneschermen en terrasoverkappingen van andere fabrikanten gecombineerd worden.