Afdrukken

Screens

Al lang geen nieuweling meer in de particuliere markt zijn screens, waardoor de zon en de warmte op een effectieve wijze buiten worden gehouden. Screens zijn ideaal voor zowel de particuliere- als zakelijke markt.

Door het speciale doek kijk je overdag wel van binnen naar buiten, maar niet andersom (let op: 's avonds is dit effect omgekeerd). Een screen is een zeer praktische, vlakhangende zonwering. Het doek loopt naast of achter de zijgeleiders.

Doordat een screen vlak tegen het raam bevestigd kan worden, verliest u buiten geen ruimte. Screens worden vaak gebruikt in situaties waar het wenselijk is dat de zonwering niet al te veel opvalt. Want een screen is compact en gemakkelijk in gebruik.

Wij leveren onze screens in verschillende vormen, afmetingen en kleuren. Tevens kunt u kiezen tussen handmatige of elektrische bediening.

 


Standaard screen 75 & 85 & 95

Het standaard screen is al vele jaren niet meer weg te denken uit ons assortiment zonwering. Het is een veelzijdig en bijzonder duurzaam product, vervaardigd van aluminium profielen. De doeken zijn geweven van garens die een glasvezel kern hebben met een kunststof omhulsel. De keuze van de bakafmeting heeft direct te maken met de breedte en hoogte van het screen. Wij hebben 8 standaard profielkleuren in het assortiment en dit gecombineerd met ca. 50 doekdessins, geeft u veel mogelijkheden tot het samenstellen van een screen dat aansluit bij uw voorkeur. Daarnaast zijn er vele montagemogelijkheden door een assortiment geleidingen variërend van een standaard geleider voor op muur of kozijn tot een draad- of stanggeleiding. De bedieningen variëren van handbediend door band of koord tot elektrisch met schakelaar of afstandsbediening. Het bedienen met smartphones individueel of in groepen is tegenwoordig allemaal mogelijk.

  • Beschikbare bakafmetingen zijn 75mm, 85mm en 95mm
  • De kastvorm is overwegend met een schuine kant van 45graden, maar is ook beschikbaar in een ronde of kwartronde uitvoering.
  • Doeken zijn er in ca. 50 verschillende kleuren en zijn overwegend schuin(serge) geweven of vierkant(carre) geweven.

Traditiegetrouw maakt Van der Gun Zonwering de meeste standaard screens zelf in onze werkplaats aan de Stuartweg te Vianen.


Screens voor dakramen

Voor dakramen van grote merken als Velux, Fakro en Roto leveren wij ook de screenprogramma's. De vele variaties van deze systemen laten zich het best uitleggen door het bekijken van de foto's die hieronder staan.
De bedieningsopties variëren van handbediend buiten, handbediend binnen met koorden tot elektrisch, aangesloten op uw stroomnet met als mooiste oplossing het screen met een zonnecel. Dat maakt alle kabels om aan te sluiten overbodig.

Systemen van VELUX:

Systemen van FAKRO:

Systemen van ROTO