Afdrukken

SunRain systemen

Het nieuwe horecaconcept van Van der Gun Zonwering is dit programma van de firma Leiner uit Duitsland. Het is een programma met knikarmschermen en andere terrasoplossingen met 1 gemene deler namelijk een speciaal PVC doek dat uitstekend bestand is tegen regen, maar ook met de zon goed overweg kan. Hecht u waarde aan een buitengewoon stevig geconstrueerd aluminium systeem, dan heeft u de ideale oplossing voor uw terras. Hevige regenval is geen enkel probleem voor zowel het PVC doek als het draagsysteem. Het terras kan open blijven voor gasten, terwijl andere ondernemers hun terras moeten sluiten bij slechte weersomstandigheden. Een aantrekkelijk idee!

 


Het SunRain knikarmscherm met dragers.

De Sunrain knikarmschermen zijn er in open, semi-open en gesloten modellen. De armen zijn van een zeer zware kwaliteit en worden uitgerust met dwarsdragers om het scherm de stabiliteit te geven die het nodig heeft. De dwarsdragers dragen het PVC-doek en houden het strak, ook bij zware regenval. Het programma is beschikbaar in 14 standaard ralkleuren zonder meerprijs. 

Het cassettemodel is ongekoppeld maximaal 650cm breed bij 400cm uitval. Gekoppeld kan hij gemaakt worden tot 1300cm breed bij 350cm uitval.
Het open model en het model met kap zijn ongekoppeld maximaal 650cm breed bij 400cm uitval en gekoppeld 1950cm breed bij 400cm uitval.

De bedieningen is handmatig mogelijk maar elektrisch is gebruikelijk. Ook afstandsbedieningen en overige randapparatuur is leverbaar.

 

Het SunRain GASTRO-systeem:

In essentie zijn dit twee SunRain knikarmschermen met de ruggen naar elkaar geplaatst. U kunt hiermee afmetingen van 650 x 700 t/m 1950 x 800cm overbruggen. Doek en draagsystemen zijn net zo degelijk als de schermen hierboven beschreven.

Laat u overtuigen door de onderstaande foto's

 

De SunRain PERGOLA

De SunRain Pergola heeft een gevouwen dak, waarmee enorme afmetingen overkapt kunnen worden. Volledige terrassen kunt u " tijdelijk" afsluiten, helemaal als u de zijkanten ook dicht maakt. Gecombineerd met elektrische verwarmingen een ware oase, zelfs in de winter. Een redelijk pak sneeuw kan het systeem goed dragen. Ook is de PERGOLA zonder eigen draagconstructie tussen bijvoorbeeld twee muren aan te brengen. Dit is een zeer veelzijdig product en is beschikbaar in een ruime variatie aan afmetingen en uitvoeringen. Wit u meer weten over dit geweldige horecaproduct, laat het ons dan weten, dan nemen we u mee op reis naar een fantastische oplossing voor uw terras.

In de tussentijd kunt u zich laten inspireren door deze foto's: