Afdrukken

Ribtrax balkontegels voor droge voeten!

Een hygiënische en veilige oplossing voor vloeren in natte omstandigheden zijn de RibTrax® balkontegels. Ideaal voor in de tuin, maar ook geschikt voor industrievloeren, balkons, galerijvloeren, terrassen, (party)tenten, autosportvloeren en werkplaatsen. Kortom, in alle situaties waar u te maken heeft met natte vloeren maar toch droge voeten wilt houden zijn RibTrax® balkontegels de juiste keuze. Deze balkontegels zijn zeer gemakkelijk schoon te houden door gebruik te maken van water in combinatie met CleanTrax.

Ribtrax Balkontegels om uitglijden te voorkomen:

Van der Gun Zonwering BV Vianen - Ribtrax balkontegels

Om uitglijden te voorkomen zijn de Ribtrax antislip balkontegels zeer geschikt. De Ribtrax antislip balkontegels hebben een vloeistof doorlaatbaar oppervlak en zijn zowel binnen als buiten toepasbaar. Zelfs bij meer dan een centimeter water blijven uw voeten droog. Dit maakt de antislip balkontegels tot een uitstekende keuze voor balkons, galerijvloeren en terrassen. Uiteraard kunt u de balkontegels ook in droge omstandigheden gebruiken.

Balkontegels ook als Terrastegels met eenvoudig kliksysteem:

De ideale manier om een warme sfeer te creëren op het terras is het leggen van terrastegels. De RibTrax® terrastegels zijn vervaardigd van non-poreus, blijvend  geurloos en kleurvast materiaal en zijn ongevoelig voor meeldauw en andere bacteriën. De terrastegels zijn gemakkelijk te installeren door een ingenieus kliksysteem, ontwikkeld om op elke vlakke ondergrond te gebruiken. De terrastegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Technische Specificaties:

Van der Gun Zonwering BV Vianen - Ribtrax balkontegels Afmetingen tegel: 40 x 40 x 1,8 cm
Gewicht per tegel: 552 gram
Tegels per m2: 6,25 tegels
Randprofiel: 40 x 6,2 cm
Hoekstukken: 6,2 x 6,2 cm
Belastbaarheid: 25 ton per m2
Garantie: 12 jaar     Materiaal: Polypropyleen PP
UV weerstand: UV bestendig
Oppervlakte tegel: Antislip
Chemicaliën bestendig: Uitstekend
Olie, benzine, koelvloeistof bestendig: Uitstekend
Zuren, oplosmiddelen bestendig: Goed
Temperatuursbereik: -20 tot +70°C

Ribtrax balkontegels in het kort:

  • De RibTrax® balkontegels kunnen op elke gladde ondergrond gelegd worden, zijn UV bestendig en ongevoelig voor temperatuursverschillen.
  • De bovenzijde van deze balkontegels is voorzien van een antislip oppervlak dat zorgt voor een veilige vloer bij natte omstandigheden.
  • De balkontegels zijn eenvoudig schoon te maken door te spoelen met water.
  • De RibTrax® balkontegels hebben een open profiel waardoor (regen)water snel afgevoerd wordt. Voor de randen en de hoeken zijn afwerkingsranden en hoeken leverbaar.
  • De balkontegels zijn demontabel, bij een verhuizing kunt u ze gewoon meenemen.