Afdrukken

Wind- en privacy scherm

Een ideale afscheiding tegen ongewenste inkijk, of tegen de tocht is onze zijwaartse zonwering. Perfect te combineren met bijvoorbeeld pergolazonweringen. terrasoverkappingen of gewoon op uw balkon. Hij is zowel tegen de wand te bevestigen als ook aan het plafond. Sommige modellen zijn eenvoudig te verwijderen om het scherm tijdens de wintermaanden veilig binnen op te kunnen slaan. Van der Gun Zonwering levert overwegend windschermen van de merken Weinor en Stobag maar ook voor vele andere merken kunt u bij ons terecht. Denkt u aan merken als Allround, Mysun, Leiner en Dessol.


 

WEINOR: Paravento


Zijwandschermen, die er niet alleen goed uitzien, maar ook indien gewenst in een elegante cassette verdwijnen, noemen we bij weinor Paravento. Dit zijwandscherm biedt u optimaal bescherming tegen inkijk en beschermt bovendien tegen onaangename wind langs de zijkant. Het systeem is leverbaar in cassette-hoogtes van 127,5 cm, 187,5 cm en 250 cm. Het doek kunt u uit de bestaande weinor collecties kiezen. In de winter kan de cassette eenvoudig verwijderd worden.

De Paravento is standaard leverbaar in 47 profielkleuren!


 

STOBAG: SIRO serie

De SIRO en SIRO-FLEX modellen zijn ideale zichtwerende rolluiken voor het terras en het balkon. Ze beschermen u op een efficiënte wijze tegen nieuwsgierige blikken van de buren of onaangename windstoten en dienen tegelijkertijd als zijdelingse zonwering. Het rolgordijn kan manueel met de verstelbare greep, tot 400 cm (SR5000 / SR6000), uitgetrokken en vergrendeld worden. Voor deze vergrendeling kan men kiezen tussen verschillende steunen en hoeken. De geïntegreerde veeras zorgt voor een permanente doekspanning en optimale stabiliteit.

Het doek wordt, in ingeschoven toestand, optimaal beschermd door de elegante aluminium cassette. Beide SIRO-modellen kunnen verticaal of horizontaal gemonteerd worden. De SIRO-FLEX kan al naargelang de behoefte geïnstalleerd worden. De volledige constructie wordt eenvoudig aan muurconsoles gehangen en gefixeerd. Extra gemonteerde consoles zorgen ervoor, dat het systeem zonder veel moeite kan verplaatst worden.

De Siro is standaard leverbaar in 18 profielkleuren!