Print

STOBAG terrasoverkapping (glas)

Met het glazen daksysteem TERRADO bent u in alle weersomstandigheden goed uitgerust.

De robuuste aluminiumconstructie met poedercoating van de TERRADO biedt, dankzij een geïntegreerd veiligheidsglas (VSG), het hele jaar bescherming tegen regen of sneeuw. Als het in de zon te warm wordt, zorgt het optioneel integreerbare zonnescherm met een druk op de knop voor koele schaduw. Al naargelang het esthetisch oogpunt en de montagesituatie, kan uit drie varianten een keuze worden gemaakt.
Bij het model GP5100 wordt de dwarsbalk tegelijkertijd als waterkanaal gebruikt. De montage aan de muur gebeurt, ook «om de hoek», op een eenvoudige en tijdbesparende manier. Voor extra comfort zorgen talrijke opties, zoals een doek als beschutting tegen wind en nieuwsgierige blikken, verticale zonwering, sfeervol licht, infrarood-verwarming of een automatische besturing van het zonweringsysteem.

NU LEVERBAAR 600cm breed met 10mm glas met 2 staanders in de hoeken! Ideaal voor onderbouwelementen als glaswanden etc.

[widgetkit id=21]

*NIEUW*

Stobag lanceert het Terrado-concept! Dit maakt het mogelijk om uw Terrado compleet te maken met zijwanden en schuifwanden. Gecombineerd met de geitegreerde zonwering is dat zeer fraai!. Bij het Terrado-concept hoor ook een oplopende korting over het geheel. Neemt u bij de Terrado een afsluitende zijwand, dan wordt de korting over het geheel (dak en wand) hoger, neemt u nog en wand dan wordt de totale korting ook weer hoger etc. Laat u hierover adviseren in onze showroom. In de showroom kunt u de Terrado ook bewonderen incl. een SV1020 glaswand.