Afdrukken

Terrashaarden Dessol-Sphere

Moderne Design tuinhaarden voor buitengebruik

Eenvoudig te gebruiken én gemakkelijk te reinigen: de bio-ethanol buitenhaarden binnen het Dessol-sphere gamma elimineren het gedoe rond de traditionele outdoor haarden. Dat wil zeggen: geen problemen bij het schoonmaken of het houtvuur. U draait simpelweg het vuur aan en uit.

Een vleugje klasse aan de buitenruimtes

Geniet van deze betoverende vlam en transformeer uw buitenruimte. De tuinhaarden zijn gemaakt van gehard glas en weerbestendige materialen. Deze veelzijdige en draagbare tuinhaarden creëeren een unieke sfeer voor tuinen, buiten-en binnenplaatsen, terrassen, patio's en zwembad dekken.

Makkelijk verplaatsbaar

U hoeft deze tuinhaarden niet aan te sluiten aan gas of elektriciteit. U kunt de outdoor haarden op het dek naast het zwembad zetten voor een magische nachtelijke duik, of gezellig op het terras met vrienden. De outdoor ethanol haarden zijn zeer licht en dus makkelijk verplaatsbaar.

Milieuvriendelijk en veilig

Kwaliteit, design, veiligheid. Dat is wat de tuinhaarden van Dessol-sphere definieert. Gevoed door bio-ethanol, een hernieuwbare energiebron, leveren deze draagbare tuinhaarden een schone verbranding en geven ze warmte af zonder geurtjes, rook of as. Leun achterover en geniet!

Typen:
- Stix
- Bulb
- Lantern

PRIJZEN:

Stix:  Zwart € 1750,- , RVS € 2230,- (Bijbehorende Cover € 100,-)
Bulb: Chrome Zilver € 1445,- (bijbehorende Cover € 80,-)
Lantern: CoreTen € 1930,-(bijbehorende Cover € 80,-)

Prijzen zijn incl. BTW excl. bezorgkosten.

Bij 2 stuks afname 5% korting
Bij 3-5stuks afname 10% korting
Bij 6-10stuks afname 12,5% korting
Bij 11 en meer 15% korting.

Doos met 12 flessen Bio-ethanol € 60,- incl. BTW excl. bezorgen
(grootverpakkingen zijn ook mogelijk)


Laat u verleiden door de mogelijkheden: