Print

Stobag cassetteschermen

De cassetteschermen van Stobag zijn bedriegelijk simpel doch extreem degelijk, het van origine Zwitsers bedrijf blinkt uit in het bouwen van schermen die speciaal zijn ontwikkeld voor die plekken op aarde waar zowel zon, wind en regen afwisselend heersen. Combineer dit met een opvallend uiterlijk, zeker als u kijkt naar de varianten met vierkante voorlijst en u krijgt een zonwering die klinkt als een Zwitserse klok.

*NIEUW* De PURABOX van Stobag "Daar waar (klein)formaat er toe doet!"

  De PURABOX is het kleinste cassettescherm van Stobag het is speciaal ontwikkeld voor het toepassing daar waar met baat heeft bij een kleine cassette. Er is niets lelijker dan een knots van een scherm aan het balkon hebben hangen. Met de PURABOX is dat voorbij!. Het scherm kan 500cm breed bij een maximale uitval van 225cm worden uitgevoerd, meer dan genoeg voor balkonoplossingen.
  [widgetkit id=124]
 

Van der Gun Casabox aktie 2013 

Optie met rechthoekige voorlijst

De CASABOX is een slank cassettescherm in een tijdloos elegant design. Het is bijzonder geschikt als zonwering voor kleine tot middelgrote oppervlakken, zoals op balkons en terrassen. Door de strakke lijnen van de cassette, die naar keuze in een hoekige of afgeronde vorm verkrijgbaar is, wordt het zonnescherm harmonieus in de architectuur opgenomen - ook als vormgevend element. Het nauwsluitende uitvalprofiel beschermt het doek en de scharnierarmen tegen neerslag en vuil.

Een lange levensduur is dus gegarandeerd. Twee consoles aan de buitenkanten zorgen voor een eenvoudige en tijdbesparende montage aan de muur, het plafond of aan daksparren. De hellingshoek kan vrij ingesteld worden. De CASABOX kan naar keuze met een slingerstang of met een optionele elektrische motor aangedreven worden.

Minima, breedte 188cm bij een uitval van 160cm
Maxima, breedte 500cm bij een uitval van 300cm


[widgetkit id=117]


 

De nieuwe TENDABOX BX3000 is optioneel in hoekige of afgeronde vorm verkrijgbaar. De tijdloze, elegante en unieke verschijningsvorm voegt zich harmonieus bij de architectuur en onderstreept dit dan ook perfect als creatief element.

De cassette zonwering is met name geschikt om schaduw op middelgrote terrassen te creëren. De afgesloten kast beschermd het doek en de armen tegen regen en vuil wat een lange levensduur en onbezorgd gebruik gegarandeerd. Het beproefde montagesysteem voor muur of plafond montage met de traploos instelbare hellingshoek vereenvoudigt de montage en bespaart tijd. De TENDABOX BX3000 kan met een motor of handbediening worden uitgerust.

Minima, breedte 195cm bij een uitval van 150cm
Maxima, breedte 650cm bij een uitval van 350cm

[widgetkit id=118]


 

De RESOBOX BX8000 is een elegant cassettescherm dat speciaal werd ontworpen voor gebruik op grote terrassen. Door het unieke, modulaire cassette-systeem worden het doek en de scharnierarmen, in gesloten toestand, efficiënt beschermd tegen slechte weersomstandigheden.

Met een ongelooflijke lengte van 18 meter (met 6 armen) en een maximale overdekking van 4 meter, kan men met de Resobox oppervlakken van meer dan 70 m2 overschaduwen. Het variabele consolesysteem zorgt voor een probleemloze montage aan de muur of het plafond. De neerlaatbare Volant-Plus is verkrijgbaar als bescherming tegen ongewenste blikken en verblinding. Verdere comfortopties zorgen naar wens voor een aangename automatisering van uw cassettescherm.

Minima, breedte 200cm bij een uitval van 150cm
Maxima, breedte 1800cm bij een uitval van 400cm

[widgetkit id=119]


 

De elegante MESABOX S9170 zonwering voor grote oppervlakken is uiterst geschikt als stijlvolle zonwering op het terras en in de tuin, en dit zowel voor de eigen woning als in de gastronomische sector. De compacte bouwwijze en het rechtlijnige design zorgen voor de elegante look van de MESABOX. Dankzij de telescooparmtechniek, blijft het doek in elke geopende positie steeds optimaal gespannen. Het afgeronde uitvalprofiel sluit de cassette in ingeschoven toestand perfect af en beschermt het doek en de telescooparmen tegen ongunstige weersomstandigheden.

Met slechts twee bevestigingsconsoles, kan het zonnescherm eenvoudig aan de muur of onder het plafond gemonteerd worden. De hellingshoek kan vrij ingesteld worden. De standaard geïntegreerde elektrische aandrijving kan makkelijk uitgebreid worden door een optionele besturing of een zon-/windautomaat.

Minima, breedte 350cm bij een uitval van 250cm
Maxima, breedte 700cm bij een uitval van 400cm

[widgetkit id=120]