Print

knikarmschermen: Weinor

Weinor knikarmschermen zijn, zoals alle producten van Weinor, opvallend door de degelijke duitse techniek en het functonele, maar ook vooruitstrevende design van de schermen. Alle schermen van Weinor zijn standaard uit te voeren in 47 standaard profielkleuren en u kunt een keuze maken uit de circa 150 doekdessins van Weinor.

*NIEUW* Livona - de essentie van een zonnescherm

Puur design:

Weinor gaat met de Livona terug naar de basis van een terrasscherm! De Livona is een toonbeeld van eenvoud in functie en ontwerp. Er is een gezegde van Antoine de Saint-Exupery welke stelt;

"Perfectie wordt bereikt, niet wanneer er niks meer toe te voegen valt, maar wanneer er niks meer af te halen valt."

Dit gezegde geeft perfect weer wat Weinor voor ogen heeft met dit nieuwe terrasscherm Livona!

 [widgetkit id=123]

 


Cassita / Cassita LED


Prestaties hebben met afmetingen niets te maken. Dat geldt ook voor het compacte cassette-zonnescherm Cassita voor kleinere en middelgrote terrassen. De slimme tweepuntsophanging ondersteunt de sierlijke optiek van de Cassita. Het doek en het scherm worden in de 12 cm platte, ovale cassette optimaal tegen weersinvloeden beschermd. Bovendien profiteert u extra van een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.
De weinor Cassita is met een max. breedte van 5,5 m en een max. uitval van 3 m speciaal voor kleinere en middelgrote terrassen ontwikkeld. Net als alle weinor zonneschermen is de Cassita van een motor en hoogwaardige zonneschermtechniek voorzien.

[widgetkit id=4]

Opal Design LuxOpal Design / Opal Design LED:


De Opal Design en de Opal Design Lux (met verlichting) is het top cassette-zonnescherm van Weinor. Al hun know-how en hun beste ideeën op zowel het technische als het esthetisch vlak zijn in de Opal Design gebundeld tot een machtig mooi en degelijk scherm. De vlakke cassette met een hoogte van slechts 16 cm beschermt het complete door rubbers afgesloten binnenwerk en het doek. De Opal is uit te rusten met een lichtlijst (dan noemen we dat de "lux" versie) maar ook met een verwarming, uiteraard allemaal in dezelfde kleur uitgevoerd. Om het helemaal af te maken kunt u ook kiezen voor een elektrisch oprolbare volant in de voorlijst tot wel 210cm hoog!
Kom  de Opal Design in de Lux uitvoering bekijken in onze showroom, ook de bijpassende verwarming is te zien.

 

[widgetkit id=6]

NIEUW zonwering ZENARA: "Zonnescherm-design in de mooiste vorm"


Het cassette-zonnescherm weinor Zenara valt op door het puristische design: zo zijn voor de innovatieve tweepuntsverbinding met het huis zelfs bij een breedte van 6,5 meter slechts twee wandaansluitingen nodig. Bovendien zijn alle componenten onzichtbaar en plaatsbesparend geïntegreerd. De weinor Zenara met de nieuwe LongLife Technologie in de arm zorgt voor meer comfort, lange levensduur en een eersteklas doekstand.
Design is de kunst om functie met esthetiek te verbinden. Zo is het ook bij onze beide cassetteschermen uit de nieuwe generatie zonneschermen: weinor Zenara en weinor Zenara Lux. De basis voor het unieke design wordt gevormd door de tweepuntsverbinding met slechts twee wandaansluitingen - zelfs bij grote schermbreedtes. Hiervoor hebben wij gekeken naar de kabelspantechniek uit de bruggenbouw.

Innovatieve cassetteschermen, die technisch en qua vormgeving altijd een stuk vooruit zijn, heten nu eenmaal Zenara en Zenara Lux. Ze staan voor zonneschermdesign in optima forma. Dankzij hun unieke architectonische vormgeving passen ze zich harmonieus aan de gevel van het gebouw aan. Voor de weinor Zenara heeft weinor in het kader van de innovatieprijs van de vakbeurs R+T de speciale prijs voor design ontvangen.

 

[widgetkit id=7]