Afdrukken

Doeken

De tijd dat er uitsluitend een aantal effen kleuren zonweringdoek te koop was, is al lang voorbij. U kunt nu kiezen uit meer dan 300 kleuren en dessins.

Het standaard zonweringdoek is acryl doek. De doeken worden gecoat, zodat ze water- en schimmelafstotend zijn. Naast acryldoek is er polyester zonwerindoek op de markt. Dit Sunsilk of Sunvas doek is water- en vuilafstotend. Zit u lekker buiten en het begint te druppelen, dan kan dit doek er beslist tegen. Polyester doeken worden niet gestikt, maar geplakt.

Wij verkopen o.a. doeken van de collecties van Dickson, Swela, Sattler en Tibelly, maar kunnen ook doeken leveren uit andere collecties, indien u dat wenst.

Hieronder een overzicht van alle merken waar wij de gehele of een gedeeltelijke collectie van verkopen. Klik op het logo om naar de site van de desbetreffende fabrikant te gaan. De meeste van hen hebben collectieoverzichten online.

Laat u inspireren door al dat moois!


     

Even ernstig!

   
     
De groeiende kennis van huidkanker en de oorzaken daarvan geven het uitzoeken van een goed, kwalitatief doek c.q. zonwering extra belang.

Zonwering draagt bij aan het voorkomen van huidkanker!