Afdrukken

ABZ Eigen merk

Denkt u aan het aanschaffen van binnenzonwering of raamdecoratie? Bekijkt u dan eens de uitgebreide collectie van ons huismerk ABZ. De collectie bestaat uit:

  • rolgordijnen
  • Sheerlux *NIEUW*
  • horizontale jaloezieën in hout en aluminium
  • prestige rolgordijnen of duogordijnen
  • verticale jaloezieën in pvc, aluminium en stof
  • vouwgordijnen en gordijnen
  • duette en plissé gordijnen (optie: top down systeem)
  • shutters
  • paneelgordijnen

Kortom: degelijke producten in veel kleurstellingen en tegen een aantrekkelijke prijs.


*NIEUW in 2014* ABZ-SHEERLUX Roljaloezie!

Spelen met licht is de sleutel van dit product, mooi om naar beneden te hebben en dan spelen maar. Het licht wordt gefilterd en geeft een warme en zachte uitstraling. Maar u kunt ook een sheerlux met "pit" krijgen! Er zijn wat vele warme en mooie kleuren in de collectie opgenomen, maar ook een paar fellere dessins!


Horizontale Jaloezieën

De horizontale jaloezie is terug van nooit weggeweest. Geliefd in de puur functionele wereld, heeft de jaloezie zich geleidelijk ontwikkeld tot wat het nu is: de juiste mix van functionaliteit, decoratie en sfeer. Aluminium of de trend: hout. Met diverse kleuren ladderband of in combinatie met de uitgebreide keuze in kleuren, prints en materiaaluitvoeringen doet de hedendaagse horizontale jaloezie recht aan de naam: raamdecoratie.Houten Jaloezieën

Hout is hot! Het is de ideale combinatie van functie, decoratie en natuur. Houten jaloezieën met koord of, nog mooier, met ladderband geven het effect van een shutter. De bovenbak wordt geleverd met een koof die in de lamelkleur wordt uitgevoerd.

 

Prestige

Een revolutionair rolgordijn dat u de mogelijkheid geeft om naar buiten te kunnen kijken, terwijl de inkijk wordt beperkt. Het principe is een dubbel lopende stof die deels transparant is. De doorkijk kan traploos worden gevarieerd tot een totale sluiting.
Het rolgordijn waarbij uw privacy modieus en decoratief wordt gegarandeerd. De Prestige rolgordijn is toe te passen in vrijwel elk interieur en biedt u zowel UV-filtering als warmte-isolatie.

 

Paneelgordijnen

Het moderne alternatief voor het klassieke gordijn. De vlakke presentatie van de stoffen laat de dessins volledig tot hun recht komen.
De constructie laat zon inval en/of zicht toe of schermt u daar juist voor af. Interessant is ook de mogelijkheid om in grotere ruimtes flexibele afscheidingen te creëren.

 

Perfect Fit

Uw jaloezieën en plissés perfect passend geplaatst m.b.v. en voorzet systeem, zonder boren of schroeven in uw kostbare kunststof of aluminium draai/kiepramen of deur. Met dit systeem bent u er van verzekerd dat uw plissés of jaloezieën “perfect fit” gemaakt worden.

 
 

Plissé & Duo Plissé

De plissé-collectie bestaat uit fijne geplisseerde stoffen in modische tinten, al of niet met een lichtdoorlatend effect, dat een rustige sfeer in uw interieur teweegbrengt.
De Duo Plissé heeft een honingraat structuur en is eigenlijk een “dubbele uitvoering” van de plissé. De Duo Plissé heeft een extra isolerende werking, is extra sterk en heeft een luxe uitstraling.
Diverse uitvoeringen zijn mogelijk zoals het top down - bottum up. De “day & night” uitvoering is een combinatie plissé van verschillende stoffen, bijvoorbeeld een transparante en een verduisterende stof, in één systeem.
Kortom: in iedere leefruimte kunt u met de ABZ plissé collectie nuances aanbrengen en uw eigen sfeer creëren.

 

Rolgordijnen

Niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur. Inzetbaar op vele plaatsen in huis en kantoor. Veel functionaliteit: van transparant tot verduisterd, van strak zakelijk tot warm romantisch met schulp of roede, een geweldige keuze uit oneindig veel stoffen, kleuren en dessins. Elegant en makkelijk te monteren. Zeer betaalbaar. Kortom: een aantrekkelijk alternatief voor alle andere raamdecoratie systemen.

 
 

Verticale Jaloezieën

Van zakelijk koel tot gezellig warm. Dankzij ontelbare kleurstellingen, dessins en materialen zorgt de verticale jaloezie van ABZ, in ieder interieur, voor de “finishing touch”. De verticale jaloezie is bijzonder geschikt voor grote glasoppervlakten zoals bijvoorbeeld schuifpuien maar ook voor afwijkende (schuine of ronde erker) ramen.

 
 

Vouwgordijnen

Ongeëvenaarde elegantie, prachtige stoffen, afwerking op het hoogste niveau met oog voor detail: het vouwgordijn van ABZ is eigentijds chique!
Vouwgordijnen met baleinen voor een moderne strakke uitstraling of zonder voor een meer romantische en nonchalante uitstraling.
En dan het gemak: door de klittenband constructie zijn de vouwgordijnen makkelijk te verwijderen om de stof te kunnen wassen. Met een vouwgordijn van de huiscollectie van ABZ haalt u haute couture in huis.