Afdrukken

Binnenzonwering

Eigenlijk dekt de term binnenzonwering niet helemaal de lading, want de producten hebben een bredere functie dan alleen de zon buiten houden. Binnenzonwering of raamdecoratie creëert sfeer, door de keuze van het product, het materiaal en natuurlijk de kleur.
Een duettegordijn bijvoorbeeld is er in veel kleuren stof. Een optie is het zogenaamde top-down systeem, waarmee u het gordijn ook van boven naar beneden kunt laten zakken tot de gewenste hoogte. Dit onder het motto: 'niet in het zicht, wel in het licht'. 
Heel strak en modern zijn de nanogordijnen van Luxaflex, die u hier ziet. Ze worden op het glas gemonteerd zonder schroeven of boren en sluiten mooi aan. Kiest u voor een verduisterende stof, dan is de nano geschikt als overgordijn.

Alles op maat gemaakt

Al onze leveranciers van raamdecoratie maken de producten precies op maat. Het is onze taak u goed te adviseren over de mogelijkheden en grenzen van de diverse producten. En om uiterst nauwkeurig in te meten. In de showroom hebben wij voorbeelden van vrijwel alle raamdecoratie producten hangen. U kunt bij ons altijd (in het weekend) stalenboeken meenemen om thuis rustig de juiste kleur te kiezen.