Afdrukken

Hormann dubbele deur *Nieuw*

Hormann NT 60-2 en TC 80-2

Hormann is voordurend bezig met het optimaliseren van haar programma aan producten. Zo ook op het gebied van de geisoleerde 2-vleugelige deuren. Er was altijd al een zwaar type 2-vleugelige deur in de collectie opgenomen, namelijk de TC 80-2. Deze deur is het absolute kroonjuweel als het gaat om een 2-vleugelige deur, hij is zwaar geisoleerd en voorzien van zeer robuuste hang en sluitwerken. Deze deur heeft eigenlijk alles.....incl. een gunstig prijskaartje.

Vandaar dat Hormann de ontwikkeling van een andere 2-vleugelige deur is begonnen, de NT 60-2. Deze deur draagt absoluut dezelfde familietrekken als zijn grotere broer de TC 80-2, maar is 42mm dik in plaats van 70mm. Hij is beschikbaar met een ruimer assortiment aan hang en sluitwerken, van een simpele dagschoot tot een volledige 3-punt sluiting. De dessins en motieven zijn gelijkgesteld aan de standaard sectionaaldeuren van Hormann. U kunt kiezen voor uitvoeringen met of zonder ruiten. De NT 60-2 wordt geleverd incl. een bijpassend kozijn.


Inmiddels in onze showroom te bewonderen!.

 Afdrukken

Stobag Purabox

PURABOX – de elegant „verpakte“ cassettescherm in het kleinste formaat tegen een aantrekkelijke prijs

De nieuwe PURABOX  BX1500 is het meest compacte cassettescherm dat STOBAG ooit ontwikkeld heeft. Ondanks zijn minimale afmetingen beschikt de PURABOX over vele beproefde eigenschappen: tijdloos, mooi design, zeer eenvoudige instelling van de hellingshoek van 0–90 °, universele montageconsoles met 2-punts inhangsysteem voor tijdbesparende montage aan wand, plafond of dakspar.

De zelfdragende, compleet gesloten aluminium cassette biedt optimale bescherming voor doek en scharnierarmen. Door de maximale afmetingen tot 5 m breedte en 2,25 m uitval is de PURABOX BX1500 ideaal voor balkons en loggia's in de veeleisende utiliteitssector en bij rijtjes- of meergezinswoningen.