Afdrukken

Samenwerken?

Van der Gun concept Samenwerken'Samenwerken' is een nieuw concept van Van der Gun Zonwering BV. Het is een concept geschoeid op het principe dat u als vaste klant van Van der Gun Zonwering met ons en onze leveranciers een samenwerking aangaat voor het promoten c.q. helpen verkopen van een bepaald produkt. Wij zijn dus op zoek naar een Win-Win-Win situatie.

Van der Gun win-win-winWin-Win-Win principe:

Het Win-Win-Win principe houdt in dat er voor elke deelnemende partij een Win (lees winstgevende) situatie ontstaat of dat de potentie daartoe erg groot is. Het is een principe waarbij transparantie, gunfactor en het houden aan onderlinge afspraken (integriteit) een grote rol spelen tussen alle 3 de partijen. Vandaar dat we dit concept voorlopig reserveren voor vaste klanten van Van der Gun Zonwering BV, aangezien we meestal al een band c.q. relatie hebben opgebouwd. Van der Gun Zonwering werkt op haar beurt, om dezelfde redenen, samen met leveranciers waar zij een boven gemiddelde relatie mee heeft.

Win voor u als vaste klant:

Stel u woont in een appartementencomplex of een straat met veel (inpandige) balkons en u zou daar graag een glazen schuifwand willen hebben. Dan is er binnen dit nieuwe concept samenwerken de mogelijkheid dat u deze tegen een zeer gereduceerd bedrag kunt aanschaffen. De tegenprestatie die wij van u verlangen is dat u erin toestemt dat uw realisatie door ons wordt gebruikt om reclame te maken in uw straat of appartementencomplex. Mochten er geinteresseerden in uw straat of appartementencomplex zijn dan mogen zij bij u, op afspraak, komen kijken en u kunt het product dan demonstreren. De periode waarin u "verplicht" bent dit te doen is uiteraard eindig, maar denkt u wel in enkele maanden en niet in enkele weken of dagen.

Win voor Van der Gun Zonweringen:

We hebben met dit concept, ondersteund door specifieke en doelgerichte reclame, een grotere kans om meer producten te verkopen. Het is bij de geinteresseerden in uw straat dan gelijk duidelijk hoe het er uit komt te zien (het voorbeeld is aanwezig), hoe het systeem werkt (ze kunnen het immers aanraken en proberen) en als de situatie ter plaatse vergelijkbaar (deelnemer in het concept en geinteresseerde) dan is de prijs ook gelijk duidelijk.

Win voor de leverancier van Van der Gun Zonwering:

Ook onze leverancier hoopt natuurlijk op meer verkoop van het betreffende product. De leverancier werk mee aan dit concept als een partner van Van der Gun Zonweringen. De leverancier kan op deze manier beter gebruik maken van het netwerk van de betreffende verdeler, zoals Van der Gun Zonwering.

Voor wie?

  • Als u een aantoonbare, vaste klant bent bij Van der Gun Zonwering BV kunt u met ons in overleg treden en aanspraak maken op deelname aan dit concept. In dit overleg zullen wij (Van der Gun Zonwering en onze deelnemende leverancier) beoordelen of uw situatie geschikt is voor de regeling (win-win-win).
  • U woont op een locatie waar het product dat u wenst meerdere malen geplaatst zou kunnen worden. U moet dan denken aan minimaal 20 mogelijke locaties, anders is de slagingskans voor ons (VdG en leverancier) te klein.

Welke producten vallen binnen dit concept?

Niet alle producten in ons programma kunnen binnen dit nieuwe concept vallen. Het zijn unieke samenwerkingen betreffende een specifiek product bij een specifieke leverancier. Andere producten van de betreffende leverancier vallen niet standaard binnen hetzelfde concept, hiertoe dient ten allen tijde overleg te zijn geweest met ons en onze leverancier!
De meeste standaardartikelen als rolluiken, screens, uitvalschermen, knikarmschermen etc. zullen niet snel binnen dit concept gaan vallen. Maar heeft u een idee schroomt u niet om het voor te leggen?! We zijn altijd bereid om uw idee te beoordelen op het Win-Win-Win principe.

Bedrijven die al deelnemen aan het nieuwe concept van Van der Gun Zonwering BV:

  • Stobag, met haar glazen schuif- cq. vouwwanden voor op balkons en als ruimteafscheiding, zowel binnen als buiten.
    We zijn ons concept nog aan het lanceren, maar bovenstaande producten en leveranciers werken al mee.

Bedrijven die aangegeven hebben veel interesse te hebben in dit nieuwe concept van Van der Gun Zonwering BV:

  • Hormann, met haar sectionale garagedeuren.
  • Hormann, met haar aluminium voordeuren.
    We zijn ons concept nog aan het lanceren, maar bovenstaande producten en leveranciers hebben aangegeven veel interesse te hebben!

Bent u als vaste klant geinteresseerd en wilt u hier meer over weten over dit nieuwe concept, neem dan contact op met Martin Visser, directeur/eigenaar van Van der Gun Zonwering in Vianen.