Afdrukken

Overige horren

Naast de rolhor Argus die we zelf produceren zijn er uiteraard nog veel meer horren te leveren voor uiteenlopende kozijnen en toepassingsgebieden. Hieronder treft u een overzicht aan van horren die wij leveren.

 

Voorzethor

Dé uitkomst voor naar buitendraaiende, naar binnendraaiende of schuivende ramen. Netjes in verstek gezaagde, fraai vormgegeven profielen zorgen voor een stevige hor.

Toepassing & plaatsing

Afhankelijk van de toepassing bepaalt u de bevestiging. Dankzij een vernuftig klemsysteemkan de hor, zowel binnen als buiten geplaatst, eenvoudig worden uitgenomen. De voorzethor kan alleen ‘op de dag’ worden gemonteerd. Voor draaikiep ramen adviseren we de inklemhor. Bij grotere raamopeningen kunt u voor extra stevigheid kiezenvoor het hordeurprofiel.

 

Inklemhor

Gebruiksvriendelijk en bij uitstek geschikt voor draaikiep ramenmet kozijnen in hout, kunststof en aluminium. Het raam kan met de hor moeiteloos open en dicht.

Plaatsen & uitnemen

De inklemhor is eenvoudig in de raamopening te klemmen; schroeven of boren is niet nodig. Dankzij het slimme trekflapje is de hor in een handomdraai uit te nemen.

 

Voorzet UNIT (raamplissé)

Strak vormgegeven en soepel lopend raamhor, met het bekende gevouwen gaas. Samen met de plisséhordeur zorgt de voorzet UNIT raamplissé voor eenheid in huis en een uniforme uitstraling naar buiten.

Sluiting & plaatsing

Het gevouwen gaas sluit de opening keurig af en blijft netjes op zijn plaats. Er is geen veer nodig, zodat de voorzet UNIT bijna geruisloos en met weinig kracht bediend kan worden. Omdat het gaas zwart is en daardoor niet reflecteert, wordt het uitzicht slechts minimaal gehinderd. In verstek gezaagde aluminium profielen zorgen voor een luxe uitstraling.
De voorzet UNIT kan van links naar rechts en van rechts naar links bediend worden en is geschikt voor ‘op de dag’ montage. Bediening van boven naar beneden is niet aan te raden i.v.m. vervuiling en uitzakken van het gaas. Het frame is eenvoudig van de montageclips te verwijderen. De hor is dus uitneembaar bij de schoonmaak.

 

Inklem UNIT (raamplissé)

Strak vormgegeven en soepel lopend raamhor, met het bekende gevouwen gaas. Samen met de plisséhordeur zorgt de inklem UNIT raamplissé voor eenheid in huis en een uniforme uitstraling naar buiten.

Sluiting & plaatsing

Het gevouwen gaas sluit de opening keurig af en blijft netjes op zijn plaats. Er is geen veer nodig, zodat de inklem UNIT raamplissé bijna geruisloos en met weinig kracht bediend kan worden. Omdat het gaas zwart is en daardoor niet reflecteert, wordt het uitzicht slechts minimaal gehinderd. In verstek gezaagde aluminium profielen zorgen voor een luxe uitstraling.
De inklem UNIT kan van links naar rechts en van rechts naar links bediend worden en is geschikt voor ‘op de dag’ montage. Bediening van boven naar beneden is niet aan te raden i.v.m. vervuiling en uitzakken van het gaas. Het frame is door de veerclips eenvoudig te verwijderen. De hor is dus uitneembaar bij de schoonmaak.