Afdrukken

Deurhorren


 

De deuren open en geen last van muggen! Dat kan met een goed passende deurhor. Voor vrijwel elke deur bestaat er een passend type hordeur. Welke geschikt is hangt af van de beschikbare ruimte, de maat en de montage mogelijkheden en uiteraard van uw wensen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Van der Gun Zonwering levert

  • plissé hordeuren
  • vaste hordeuren
  • rol hordeuren
 

Unieke plissé hordeur

Het unieke aan plissé hordeuren is dat deze niet oprollen, maar mooi opvouwen. De hoogte van de ondergeleider is slechts 4 mm en daarmee letterlijk drempelverlagend. De treklijst blijft op elke gewenste stand staan. Dankzij de stabilisatiekoorden blijft de treklijst evenwijdig. Hierdoor kunnen zelfs kinderen de plissé hordeur eenvoudig en veilig bedienen.

Plaatsing van plissé hordeuren

Plissé hordeuren worden standaard in het kozijn geplaatst. Het bijbehorende systeem is geschikt voor ‘in de dag’ montage bij deuropeningen tot 130 cm. Bij grotere openingen raden we de dubbele plissé hordeur aan. ‘Op de dag’ montage is mogelijk via een optionele ODD-set.

 

Dubbele plisséhordeur

De Japanse vouwoplossing voor grote oppervlakken, zoals schuifpuien, tuindeuren en serres. De hordeur rolt niet op, maar vouwt stijlvol op. De hoogte van de ondergeleider is slechts 4 mm en daarmee letterlijk drempelverlagend.

Sluiting & plaatsing

De treklijst blijft op elke gewenste stand staan. Dankzij de stabilisatiekoorden blijft de treklijst evenwijdig. Hierdoor kunnen zelf kinderen de hordeur eenvoudig en veilig bedienen.
De hordeur wordt standaard in het kozijn geplaatst. Het systeem is geschikt voor ‘in de dag’ montage bij deuropeningen vanaf 130 cm en het is tot onbeperkte breedte te koppelen. Bij kleinere openingen raden we de Plisséhordeur aan en bij openingen vanaf 180 de Plisséhordeur XL.

 

Plisséhordeur XL

De mooie, Japanse vouwoplossing voor extra grote oppervlakten.De belangrijkste uitbreiding ten opzichte van de Plisséhordeur en de Dubbele plisséhordeur is het tussenprofiel, dat ervoor zorgt dat de geleider niet gaat doorhangen. De Plisséhordeur BXL t/m HXL is 180 cm breed en IXL t/m VXL is 200 cm breed. De deuren zijn te koppelen en toe te passen als dubbele plisséhordeur.

 

Vaste hordeur

Vertrouwde hordeur die staat als een huis: solide, betrouwbaar en duurzaam. Door het brede profiel en de inwendige verbindingen is deze deur zeer stevig. De deur is haaks en klemt daardoor niet. Ook sleept deze vaste hordeur niet over de grond.

Modellen & opties

De vaste hordeur is verkrijgbaar in verschillende modellen, ook met aluminium schopplaat. Het 47 mm brede profiel straalt extra degelijkheid uit. Een andere optie: een duwplaat in het midden, links of rechts. Verder is deze hordeur ook als pendeldeur ofwel ‘saloondeur’ te gebruiken. Dit is ideaal om gemakkelijk ‘in en uit’ te lopen.