Afdrukken

Hormann TopComfort voor- en achterdeur

De Topcomfort is een ideale glasdeur!

De Topcomfort is gebaseerd op de ThermoSafe voordeuren en is daarmee uitermate geschikt voor zowel een voordeur- als achterdeur oplossing. Veel mensen besteden veel aandacht aan de voorkant, maar de achterkant van uw woning is (tegenwoordig) net zo belangrijk! De Topcomfort levert u een perfecte achterdeur met de kwaliteit van een voordeur. Vooral de modellen 100 & 101 laten zich erg goed toepassen als achterdeur. Let wel... ook als voordeur of groepsentree doet de TopComfort het ook heel goed! Met het oog daarop heeft Hormann een aantal zeer fraaie glasmotief deuren ontwikkeld.

Alles spreekt voor aluminium!

Want aluminium deuren bieden in velerlei opzicht meer voordelen dan deuren van kunststof of hout. De voordelen:

  • hoge warmte-isolatie

  • zeer veilig

  • uitstekende geluiddemping

  • zeer stevig

  • geen bijschilderen

    Bij de TopComfort deur is het glas eveneens splintervrij en zeer sterk en isolerend dankzij de 3 lagen en toegepast veiligheidsglas.

Aluminium deuren zien er na jaren nog uit als nieuw, en bieden u bovendien ruime keuzemogelijkheden op het gebied van technische uitrusting en design.

Hörmann biedt veel mogelijkheden om precies de deur te krijgen die het beste past bij uw huis. Zo heeft u bij bijna alle voordeurmotieven de keuze uit optionele soorten beglazing en kleuren. Ook zijdelen en/of bovenlichten zijn mogelijk.

Neemt u contact met ons op, of stuur een mail, dan kunnen wij u de volledige Pdf-folder doen toekomen. In de catalogus vindt u uitgebreide informatie aangaande de modellen, opties en verdere mogelijkheden..

 

U kunt bij motief 101 meerdere tussenstijlen of tussenkalven gebruiken! Zo kunt u een ontwerp samenstellen volledig naar eigen smaak!