Afdrukken

Hormann ThermoSafe voordeuren 73mm

Aluminium voordeuren in een stylish design met een uitstekende warmte-isolatie

Uw nieuwe voordeur moet bijzonder zijn, moet bij de stijl van uw woning passen, representatief zijn en daarmee een bewijs zijn van uw goede smaak. Maar uw voordeur moet ook voldoen aan strenge veiligheidseisen en met hoge warmte-isolatiewaarden bijdragen aan de energiebesparing. U kunt uw aluminium ThermoSafe-voordeuren individueel uitrusten naar uw eigen wensen.

Alles spreekt voor aluminium!

Want aluminium deuren bieden in velerlei opzicht meer voordelen dan deuren van kunststof of hout. De voordelen:

  • hoge warmte-isolatie

  • zeer veilig

  • uitstekende geluiddemping

  • zeer stevig

  • geen bijschilderen

Aluminium deuren zien er na jaren nog uit als nieuw, en bieden u bovendien ruime keuzemogelijkheden op het gebied van technische uitrusting en design.

Aluminium-voordeur ThermoSafe

Wanneer u voor uw huis een uitstekende warmte-isolatie en hoge veiligheid wenst, adviseren wij u onze ThermoSafe-uitvoering. Met het 73 mm dikke deurblad en het standaard 5-voudige veiligheidsslot bespaart u niet alleen energie, maar beschermt u uw huis ook tegen inbraak en lawaai.

Met een UD-waarde tot wel 0,8 W/(m2.K) voldoet de ThermoSafe voordeur aan het nieuwe energiebesparingsbesluit.

Hörmann biedt veel mogelijkheden om precies de deur te krijgen die het beste past bij uw huis. Zo heeft u bij bijna alle voordeurmotieven de keuze uit optionele soorten beglazing en kleuren. Ook zijdelen en/of bovenlichten zijn mogelijk.

Neemt u contact met ons op, of stuur een mail, dan kunnen wij u de volledige Pdf-folder doen toekomen. In de catalogus vindt u uitgebreide informatie aangaande de modellen, opties en verdere mogelijkheden..

 

Deurblad zonder zichtbaar vleugelprofiel

Voortreffelijk en smaakvol is de ontvangst, die de ThermoSafe voordeuren u bereiden. Het mooi gevormde vleugeloverdekkende deurblad met inliggend vleugelprofiel aan de binnen- en buitenzijde voldoet aan de hoogste eisen qua vormgeving. Het binnenaanzicht harmonieert uitstekend met de binnendeuren van uw huis.

 

Hoogste warmte-isolatie

ThermoSafe voordeuren staan voor een nieuwe generatie van zeer goed isolerende voordeuren. ThermoSafe voldoet met uitstekende waarden voor geluidswering en 3-voudige thermisch isolerende beglazing aan alle eisen voor lage-energiewoningen.

ThermoSafe
UD-waarde tot 0,8 W/ (m²·K)

* Deurmaat 1250 × 2200 mm
(De UD-waarde is afhankelijk van de deurgrootte)

Inbraakwerende vergrendeling

Op het gebied van veiligheid bepalen onze ThermoSafe voordeuren de norm. Alle deuren zijn standaard uitgerust met een meervoudige vergrendeling. Daarbij is ook de scharnierzijde van de deuren beter tegen optillen beschermd.

Optioneel zijn ThermoSafe voordeuren, -zijdelen en -bovenlichten in bijzonder inbraakwerende RC-uitrustingen verkrijgbaar – voor meer veiligheid voor u en uw gezin.

Veilige beglazing

Ongevalbeveiliging en inbraakbeveiliging gaan voor: ThermoSafe voordeuren voldoen aan de hoogste eisen qua design en veiligheid. Het 8 mm dikke gelaagd veiligheidsglas (VSG) aan de binnenen buitenzijde van de thermische beglazing zorgt voor een maximum aan veiligheid. Bij een mogelijke breuk worden de glassplinters gespleten en blijven ze aan de inliggende folie kleven, waardoor er geen gevaar voor letsel door scherven bestaat. Bovendien biedt het gelaagde veiligheidsglas een hogere inbraakbeveiliging, omdat het doorgrijpen bemoeilijkt wordt.

Dankzij de uitstekend geïsoleerde, thermisch onderbroken randverbinding (warme kant) biedt de beglazing een hoge warmte-isolatie voor effectieve energiebesparing en een hoge geluiddemping voor rustiger wonen.