Afdrukken

Hormann ThermoPro voordeuren 46mm

De Hormann ThermoPro Voordeuren vormen de eerste stap in een schitterende lijn aan voordeuren. Alhoewel de ThermoPro bij Hormann te boek staat als de "instapdeur" is het een zeer formidabele voordeur welke zeker niet zal misstaan als visitekaartje van uw woning.

De ThermoPro voordeuren zijn leverbaar in een flink aantal modellen en kleuruitvoeringes. Als u daar meer over wilt weten, neem dan even contact met ons op of stuur een mail. We kunnen u dan de volledige ThermoPro Pdf-folder mailen waar alle modellen in staan. 

 

Binnen en buiten een vleugeloverdekkend deurblad

De ThermoPro voordeuren en huisdeuren overtuigen door een modern design. De sierlijke, vleugeloverdekkende uitvoering aan de binnenen buitenzijde van het stalen deurblad met binnenliggend vleugelprofiel ziet er beslist goed uit. Het vleugeloverdekkende deuraanzicht aan de binnenkant heeft het uiterlijk van een binnendeur en past hierdoor uitstekend bij het interieur van uw woning. 

 

Uitstekende warmte-isolatie

Tegenwoordig is energiebesparing in de woning zeer belangrijk. Hier leveren de ThermoPro deuren een grote bijdrage. Dankzij het 46 mm dikke deurblad, dat volledig met PU-hardschuim gevuld is, bieden deze deuren een uitstekende warmte-isolatie. Daarmee bespaart u energie én geld!

ThermoPro
UD-waarde van max. 1,1 W/ (m²·K)


Inbraakwerende vergrendeling

U en uw gezin kunnen zich thuis veilig voelen met de ThermoPro-deuren, die standaard zijn voorzien van een meervoudige vergrendeling. De scharnierzijde wordt bij ThermoPro-deuren met drie stalen bouten beveiligd.


Splintervrije beglazing

De ThermoPro deuren beschikken standaard over thermisch isolerende dubbele of driedubbele beglazing. Zowel de binnen- als buitenkant bestaat uit veiligheidsglas, wat voor u het volgende betekent: wanneer het glas breekt, valt het uiteen in kleine stukjes zonder scherpe randen. Hierdoor is het risico op verwondingen voor u en uw gezin veel kleiner.