Afdrukken

Hormann ThermoPro Plus voordeuren 65mm

De Hormann ThermoPro Plus Voordeuren vormen de Tweede stap in een schitterende lijn aan voordeuren. De ThermoPro Plus is als het ware de XL-versie van de gewone ThermoPro. Hij is in dezelfde modellen en kleuren leverbaar. De Plus is, naast dat het deurblad dikker is, ook te voorzien van een eventueel RC 2 certificering.   

De ThermoPro Plus voordeuren zijn leverbaar in een flink aantal modellen en kleuruitvoeringes. Als u daar meer over wilt weten, neem dan even contact met ons op of stuur een mail. We kunnen u dan de volledige ThermoPro Plus Pdf-folder mailen waar alle modellen in staan. 

 

Binnen en buiten een vleugeloverdekkend deurblad

De ThermoPro voordeuren en huisdeuren overtuigen door een modern design. De sierlijke, vleugeloverdekkende uitvoering aan de binnenen buitenzijde van het stalen deurblad met binnenliggend vleugelprofiel ziet er beslist goed uit. Het vleugeloverdekkende deuraanzicht aan de binnenkant heeft het uiterlijk van een binnendeur en past hierdoor uitstekend bij het interieur van uw woning. 

 

Uitstekende warmte-isolatie

Tegenwoordig is energiebesparing in de woning zeer belangrijk. Hier leveren de ThermoPro deuren een grote bijdrage. Dankzij het 65 mm dikke deurblad, dat volledig met PU-hardschuim gevuld is, bieden deze deuren een uitstekende warmte-isolatie. Daarmee bespaart u energie én geld!

ThermoPro Plus
UD-waarde van max. 0,82 W/ (m²·K)

Inbraakwerende vergrendeling

U en uw gezin kunnen zich thuis veilig voelen met de ThermoPro Plus deuren, die standaard zijn voorzien van een meervoudige vergrendeling. De scharnierzijde wordt, bij de ThermoPro Plus-deuren, beveiligt met een over de volledige deurhoogte doorlopende veiligheidsstrip. Dit beschermt de scharnierzijde tegen optillen. Dat geeft u een goed gevoel.

Inbraakwerende RC 2-veiligheidsuitrusting

Alle ThermoPro Plus voordeuren, ook met zijdelen en bovenlichten evenals diverse ThermoPro Plus voordeurmotieven, kunnen optioneel met de RC 2-veiligheidsuitrusting worden geleverd – voor meer veiligheid voor u en uw gezin.
RC 2 beschrijft de inbraakwerende veiligheidsklasse en komt overeen met de vroegere klasse WK 2.

Splintervrije beglazing

De ThermoPro Plus deuren beschikken standaard over thermisch isolerende dubbele of driedubbele beglazing. Zowel de binnen- als buitenkant bestaat uit veiligheidsglas, wat voor u het volgende betekent: wanneer het glas breekt, valt het uiteen in kleine stukjes zonder scherpe randen. Hierdoor is het risico op verwondingen voor u en uw gezin veel kleiner.