Afdrukken

Hormann ThermoCarbon voordeuren 100mm

Aluminium voordeur ThermoCarbon is de Goliath van de voordeuren.

De ThermoCarbon is letterlijk een tank van een deur, hij is 100mm dik en in vele variaties leverbaar. Standaard met inliggende scharnieren, vele glasopties en bedieningsmogelijkheden (ook volledig elektrisch). De Thermo Carbon verenigd maximale veiligheid en stevigheid met een zeer aangenaam design en gebruiksgenot. Door de dikte van de deur heeft hij veruit de hoogste isolatiewaarde van alle deuren bij Hormann uit de stal.

Alles spreekt voor aluminium!

Want aluminium deuren bieden in velerlei opzicht meer voordelen dan deuren van kunststof of hout. De voordelen:

  • hoge warmte-isolatie

  • zeer veilig

  • uitstekende geluiddemping

  • zeer stevig

  • geen bijschilderen

Aluminium deuren zien er na jaren nog uit als nieuw, en bieden u bovendien ruime keuzemogelijkheden op het gebied van technische uitrusting en design.

Aluminium-voordeur ThermoCarbon

Hecht u waarde aan een uitstekende warmte-isolatie en een zeer hoge veiligheid? Dan is onze ThermoCarbon-voordeur met een UD-waarde van max. 0,47 W/(m2·K) voor u de juiste keuze.

Het deurblad is 100 mm dik en het vleugelprofiel is versterkt met carbon glasvezels. Daarmee zijn ThermoCarbon-deuren zeer geschikt voor passiefhuizen! Ook op het gebied van veiligheid voldoet de ThermoCarbon met een 9-voudig veiligheidsslot aan de strengste eisen.

Hörmann biedt veel mogelijkheden om precies de deur te krijgen die het beste past bij uw huis. Zo heeft u bij bijna alle voordeurmotieven de keuze uit optionele soorten beglazing en kleuren. Ook zijdelen en/of bovenlichten zijn mogelijk.

Neemt u contact met ons op, of stuur een mail, dan kunnen wij u de volledige Pdf-folder doen toekomen. In de catalogus vindt u uitgebreide informatie aangaande de modellen, opties en verdere mogelijkheden..

 

Deurblad zonder zichtbaar vleugelprofiel

Voortreffelijk en smaakvol is de ontvangst, die de ThermoCarbon voordeuren u bereiden. Het mooi gevormde vleugeloverdekkende deurblad met inliggend vleugelprofiel aan de binnen- en buitenzijde voldoet aan de hoogste eisen qua vormgeving. Het binnenaanzicht harmonieert uitstekend met de binnendeuren van uw huis.

 

Hoogste warmte-isolatie

ThermoCarbon voordeuren staan voor een nieuwe generatie van zeer goed isolerende voordeuren. ThermoSafe voldoet met uitstekende waarden voor geluidswering en 3-voudige thermisch isolerende beglazing aan alle eisen voor lage-energiewoningen. ThermoCarbon-voordeuren doen hier nog een schepje bovenop: met een in hetzelfde vlak liggend 100 mm dik deurblad, thermische onderbreking door carbon glasvezels, standaard 3-voudige of 4-voudige thermisch isolerende beglazing en een 3-voudig afdichtingsniveau bieden zij een maximale warmte-isolatie, ook voor de constructie van passiefhuizen.

ThermoSafe
UD-waarde tot 0,8 W/ (m²·K)

ThermoCarbon
UD-waarde tot 0,47 W/ (m²·K)

* Deurmaat 1250 × 2200 mm
(De UD-waarde is afhankelijk van de deurgrootte)

Inbraakwerende vergrendeling

Op het gebied van veiligheid bepalen onze ThermoCarbon voordeuren de norm. Alle deuren zijn standaard uitgerust met een meervoudige vergrendeling. Daarbij is ook de scharnierzijde van de deuren beter tegen optillen beschermd.

Optioneel zijn ThermoCarbonvoordeuren, -zijdelen en -bovenlichten in bijzonder inbraakwerende RC-uitrustingen verkrijgbaar – voor meer veiligheid voor u en uw gezin.

Veilige beglazing

Ongevalbeveiliging en inbraakbeveiliging gaan voor ThermoCarbon voordeuren voldoen aan de hoogste eisen qua design en veiligheid. Het 8 mm dikke gelaagd veiligheidsglas (VSG) aan de binnenen buitenzijde van de thermische beglazing zorgt voor een maximum aan veiligheid. Bij een mogelijke breuk worden de glassplinters gespleten en blijven ze aan de inliggende folie kleven, waardoor er geen gevaar voor letsel door scherven bestaat. Bovendien biedt het gelaagde veiligheidsglas een hogere inbraakbeveiliging, omdat het doorgrijpen bemoeilijkt wordt.

Dankzij de uitstekend geïsoleerde, thermisch onderbroken randverbinding (warme kant) biedt de beglazing een hoge warmte-isolatie voor effectieve energiebesparing en een hoge geluiddemping voor rustiger wonen.