Afdrukken

Hormann zijdelingse garagedeur HST

De deur voor bijzondere montagesituaties en eisen

De zijdelingse Garagesectionaaldeur biedt veel voordelen:

1. Veel ruimte beschikbaar onder het plafond van de garage
Dankzij het zijwaarts openen, blijft het plafond van de garage geheel beschikbaar, en kan eventueel worden ingezet als extra opbergruimte. Door de speciale constructiewijze kan de zijdelingse Garagesectionaaldeur ook bij moeilijke montagesituaties, zoals een schuin dak, worden ingezet.

2. Snelle toegang tot de garage
De nieuwe zijdelingse Garagesectionaaldeur is standaard voorzien van een zogenaamde “loopdeurfunctie”.
Ook wanneer de bediening comfortabel plaatsvindt middels een aandrijving, is het mogelijk de deur slechts een stukje te openen om een snellere toegang tot de garage te verkrijgen; Handig en wachttijd reducerend, wanneer u bijv. enkel uw fiets uit de garage wilt halen.

De folder (rechts) geeft u uitgebreide informatie en uw Hörmann partner Van der Gun Zonwering geeft u graag persoonlijk advies.

 

Comfort en veiligheid voor uw woning

Het bi-directionele en bijzonder veilig gecodeerde radiosysteem BiSecur staat voor een toekomstgerichte techniek, voor de comfortabele en veilige bediening van garagedeuren, inrithekken, verlichting en nog meer.
Innovatieve techniek Hoogwaardig verpakt

De nieuwe, exclusieve BiSecur handzenders vallen niet allen op door het zwarte of witte hoogglansoppervlak, maar ook door de elegante vorm. Hierdoor liggen ze bijzonder aangenaam in de hand. De nieuwe BiSecur handzenders zijn voor hun exclusief design door een internationale jury bekroond.
Gecertificeerde veiligheid

De nieuw ontwikkelde, extreem veilige BiSecur coderingsprocedure biedt u het goede gevoel dat geen vreemde personen uw radiosignaal kunnen kopiëren. Getest en gecertificeerd door de veiligheidsexperts van de Ruhr-universiteit uit Bochum en zo veilig als on-line banking.

 

Opvraag van de deur- of hekpositie
Nooit meer bij weer en wind naar buiten om te kijken of uw garagedeur of inrithek gesloten is. Met slechts één druk op de toets ziet u aan de kleur van de LED op handzender HS 5 BS of uw deur of hek gesloten is. Indien nodig drukt u nog een keer op de toets om deur of hek te sluiten.

WERELDINNOVATIE: Automatische loopdeurfunctie met deurhandgreep bedienbaar

Bij deuren met aandrijving kan de breedte van de personendoorgang individueel worden ingesteld. De bediening gebeurt met uw handzender of met de deurhandgreep voorzien van een radiomodule (optioneel).

 

Dubbele uitschakelautomaat

De betrouwbare uitschakelautomaat is zowel bij het openen als bij het sluiten van de deur functioneel. Bij contact met onvoorziene hindernissen in het openingsbereik en aan de muurgeleiding, stopt de deur onmiddellijk. Zo worden personen tegen letsels beschermd en voertuigen of voorwerpen niet beschadigd.

 

Lichte, geruisarme deurloop

De met polyurethaanschuim gevulde sandwichpanelen, 42 mm dik, worden bovenaan door stabiele dubbele looprollen en onderaan in een afgeronde vloerrail veilig en nauwkeurig geleid. Door de open constructie van de vloerrail, ook aan de uiteinden, kan het geheel gemakkelijk worden gereinigd.