Afdrukken

Hormann sectionaaldeur

De deur van uw dromen in Hörmann merkkwaliteit

De elegante Hörmann sectionaaldeuren openen verticaal naar boven. Zo wint u meer plaats in en voor de garage en blijft de volledige doorrijruimte vrij. Sectionaaldeuren passen altijd. De vorm van de deuropening speelt geen rol. Deze kan rechthoekig, afgeschuind, met segmentboog of met rondboog zijn. Daarom zijn Hörmann sectionaaldeuren uitermate geschikt voor renovatieprojecten.

Kies in alle rust de deur van uw dromen met de huis- en garagedeurconfigurator, u beschikt over alle mogelijkheden. De nevenstaande folder bevat uitgebreide informatie. Van der Gun Zonweringen (& garagedeuren) geeft u graag persoonlijk advies.

 

Een totaalindruk

Een totaalindruk van een deur bestaat uit vele kleine details. Zo zijn de zijdelingse kozijnen bij Hörmann standaard met hetzelfde aanzicht uitgevoerd als de sectionaaldeuren in wit Woodgrain-decor (zie afbeelding rechts). Voor Color deuren en deuren met Silkgrain®- of Decograin®-decor is optioneel een bijpassende kozijnbekleding in het decor en de kleur van het deurblad verkrijgbaar. Het latei-aanpassingspaneel heeft altijd hetzelfde aanzicht als het deurblad. Alles past perfect bij elkaar.
Hörmann garage- en de zijdeuren zijn altijd uitgevoerd met exact uitgelijnde, gelijkmatige profilerings- en cassette-indeling (zie afbeelding rechts). De paneelovergangen zijn nauwkeurig gefabriceerd en nauwelijks zichtbaar. Een bewijs van de hoge productiekwaliteit van de Hörmann bouwelementen.

 

Weerbestendige, duurzame bescherming

De kunststof kozijnvoet beschermt uw deur blijvend tegen mogelijke beschadiging door roest, zeker ook raadzaam bij nieuwbouwgarages. In tegenstelling tot oplossingen bij de concurrentie beschermt de kunststof kozijnvoet ook bij aanhoudend stuwvocht. De kozijnvoet omsluit het kozijn volledig in de zone met roestgevaar. Alleen zo wordt langdurige bescherming gegarandeerd. Samen met de vloerafdichting van de garagedeur vormt de kozijnvoet ook optisch een geslaagde afsluiting

Gedaan!! met roest door:
Agressieve cementdekvloeren, verzuren van tegels en strooizoutwater.

Accenten leggen - Met de uiterst krasbestendige DURATEC®-beglazingen

Verzorg zelf de vormgeving van uw garagedeur, afgestemd op de ramen, de voordeur en de architectuur van uw woning.
De DURATEC® kunststof beglazingen van de Hörmann sectionaaldeuren zijn uiterst krasbestendig en behouden duurzaam hun helder doorzicht, ook na veelvuldige reiniging en zware belasting.
Kies in alle rust uw gedroomde deur met beglazing met de garage- en voordeurconfigurator. U beschikt over alle mogelijkheden.

De bovenstaande folder bevat uitgebreide informatie en uw Hörmann partner, Van der Gun Zonwering geeft u graag persoonlijk advies.

Geruststellend veilig door de automatische deurvergrendeling in de geleidingsrail

Ongewenste gasten maken nauwelijks kans. Als de garagedeur gesloten is, klikt de optilbeveiliging automatisch in de aanslag van de geleidingsrail. De garagedeur wordt direct vergrendeld en beschermd tegen optillen. Dat gebeurt volledig mechanisch en werkt dus ook bij stroomonderbreking, in tegenstelling tot de beveiliging bij aandrijvingen van de concurrentie. Voor uw veiligheid zijn de automatische sectionaaldeuren van Hörmann volgens de TTZ-richtlijn; Inbraakwering voor garagedeuren door de TÜV getest en gecertificeerd.

Optioneel: voor de Nederlandse markt is het Politie Keurmerk Veilig Wonen slotpakket verkrijgbaar. Op zowel deuren zonder of met loopdeur.

Loopdeur zonder sokkel
Altijd praktisch!

Soms zitten de grote voordelen juist in de kleine dingen, bijvoorbeeld als u uw fiets uit de garage kunt rijden zonder de hele garagedeur te moeten openen. Het gemak van een loopdeur merkt u snel, zeker als de sokkel wegvalt. Hörmann loopdeuren met een vlak roestvrijstalen vloerprofiel, met in het midden 10 mm en aan de randen 5 mm hoogte, verkleinen het struikelrisico en vergemakkelijken het overrijden met wielen.

Loopdeuren openen meestal naar buiten en zijn in het midden geplaatst. Bij deuren die breder zijn dan 3500 mm (M-cassettes breder dan 3000 mm) is ook een niet-gecentreerde schikking mogelijk of noodzakelijk.

 Wilt u alvast meer weten over de maatvoeringen en technische details? Hiernaast vindt u de pdf folder voor de maatvoeringen!